fbpx

Contact

Wateringsevest 7A, 2611 AV, Delft

info@urbanaxethrowing.nl

06 20 524 550

KVK: 71304096 - BTW: NL858661810B01

Informatie

  • De ingang van Urban Axe Throwing Delft bevindt zich onder een metalen buitentrap.
  • Hoewel ons adres officieel Wateringsevest is, bevindt het pand van Urban Axe Throwing Delft zich aan het Kampveld, de zijstraat tussen de molen en de Kluswijs bouwmarkt. Sta je met je gezicht naar de Kluswijs bouwmarkt, dan is het Kampveld de straat aan je rechterhand.

Parkeren

In de directe omgeving van Urban Axe Throwing is het mogelijk om betaald te parkeren. Kom je met de auto, dan raden we aan om te parkeren in de Prinsenhof Garage, gelegen aan de Kampveldweg 3 in Delft. De ingang van deze parkeergarage bevindt zich pal voor Urban Axe Throwing Delft. Het uurtarief in deze parkeergarage is € 3,-. Mocht je je bezoek aan Urban Axe Throwing willen combineren met een dagje shoppen in het centrum van Delft dan adviseren we je om een dagkaart aan te schaffen voor € 16,-. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 1 minuut lopen.

Openbaar vervoer

Urban Axe Throwing Delft is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Delft is het iets minder dan 15 minuten lopen. Ook kun je vanaf het Centraal Station tram 1 nemen en uitstappen bij de Kluswijs bouwmarkt, halte Wateringsevest, dit is voor de deur van Urban Axe Throwing.

0
0
color
https://www.urbanaxethrowing.nl/wp-content/themes/quercus/
https://www.urbanaxethrowing.nl/
#002563
style1
paged
Loading posts...
/home/urbana1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off
off