fbpx

Bedrijven

Urban Axe Throwing verzorgt uw complete bedrijfsuitje

Ons doel is om zoveel mogelijk te ontzorgen en de ervaring compleet en onvergetelijk te maken!

Sanne Post - Gastvrouw

Voor een origineel, zinderend en zorgeloos bedrijfsuitje anno nu bent u bij Urban Axe Throwing aan het juiste adres! Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en per auto en centraal gelegen aan de rand van het centrum.

Een bedrijfsuitje bij Urban Axe Throwing staat voor gezelligheid en een unieke ervaring die nergens anders in Nederland te beleven is. Alle deelnemers zijn in uitstekende handen bij onze ervaren werpcoaches die er zorg voor dragen dat iedereen een topervaring heeft en dat de veiligheid wordt gegarandeerd.

Uiteraard kunnen alle deelnemers genieten van een lekker drankje of een eenvoudige snack op onze locatie. Aanvullend hierop bieden wij diverse lunch en/of diner arrangementen aan. Maakt u er liever een compleet dagprogramma van, dan kunnen wij u adviseren over goede horecagelegenheden en andere activiteiten in de omgeving.

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bedrijfsuitje van 6 tot 24 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Origineel - Urban Axe Throwing is uniek in Nederland!
  • Betaalgemak - Betaal eenvoudig op rekening of per pin.
  • Betrokken - Ons betrokken team gaat tot het uiterste om uw uitje zorgeloos en onvergetelijk te maken.
  • Veilig - Onze ervaren werpcoaches geven veiligheidsinstructies vooraf en blijven permanent aanwezig tijdens het evenement.
  • Herinnering - Na afloop heeft iedereen de mogelijkheid om foto's te maken op de baan.
  • Openbaar vervoer - Urban Axe Throwing Delft bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Tram 1 stopt voor de deur.
  • Parkeren - Voor de deur bevindt zich de Prinsenhof parkeergarage.
  • Eten/drinken - Op locatie worden kleine versnaperingen en vrijwel alle denkbare (fris)dranken verkocht. In verband met de veiligheid verkopen we geen alcohol.
bijlgooien
indoor bijlwerpen
bijlgooien
Bijlwerpen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: