fbpx

Corona

Update na de persconferentie van 26 november.

Vooralsnog gelden de nieuwe regels tot 18 december.

Eerste even dit...

Ook wij zijn enorm verrast door de sterke groei van het aantal Coronabesmettingen in korte tijd en de daarop volgende strenge maatregelen van het kabinet. We begrijpen dat het voor mensen die reeds een reservering hebben staan voor Urban Axe Throwing een teleurstelling moet zijn dat de regels zo plotseling zijn veranderd. Toch hopen we op jullie begrip. Al bijna 2 jaar leven we met zijn allen in onzekerheid. Als bedrijf hebben we de ene na de andere klap moeten opvangen, zijn we maandenlang gesloten geweest en hebben we financieel grote schade geleden. Toch zijn we vastbesloten om door te gaan totdat we erbij neer vallen. De steun van onze bezoekers helpt daar enorm bij.

Wie je ook bent en welke keuzes je ook maakt, bij Urban Axe Throwing is iedereen welkom. Helaas zijn we wel gehouden aan de maatregelen die ons worden opgelegd door het kabinet. Hier hebben we niet zelf voor gekozen. Niemand heeft hiervoor gekozen. Het virus raakt ons allemaal. We hopen niet met jullie in discussie te hoeven gaan over of het eerlijk of terecht is. We steken liever onze energie in het verzorgen van een super tof uitje voor jullie op de momenten dat het nog wel mogelijk is.

Ja, tot 17:00 uur is het nog toegestaan om groepen te ontvangen. Helaas moeten we het vooral hebben van de avonden, dus mocht je overdag nog ergens een gaatje hebben, dan zou je ons enorm blij maken met een bezoek.

Tijdens de persconferentie van 26 november is bekend gemaakt dat we niet later dan 17:00 uur open mogen blijven. Dit betekent dat we helaas op zoek moeten naar een andere datum voor groepen die een reservering hebben staan na 17:00 uur in de periode van 28 november t/m 18 december. We nemen hierover contact met jullie op via e-mail.

Nee, op dit moment is het nog niet verplicht om een QR-code te laten zien bij Urban Axe Throwing. Mogelijk wordt dit op een later moment wel verplicht gesteld door het kabinet. Hou hier rekening mee voordat je reserveert.

Er is op dit moment geen beperking vanuit het kabinet met betrekking tot het aantal mensen waarmee je Urban Axe Throwing mag bezoeken. Dat betekent dat je gewoon welkom bent met een team van maximaal 6 spelers per baan.

In Delft hebben we 4 banen, dus in totaal kun je met een gezelschap van 24 personen bij ons terecht.

Bij binnenkomst zijn we helaas verplicht je te vragen een mondkapje op te zetten. Als je eenmaal aan een tafel zit mag het mondkapje af.

Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Inmiddels zijn we gelukkig weer open, maar we gaan vermoedelijk nog maanden nodig hebben om er weer bovenop te komen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen elke keer dat er nieuwe maatregelen worden aangekondigd door het kabinet. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We beseffen dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een boeking te verplaatsen mocht dit nodig zijn. Dit kan tot 48 uur van tevoren. Hiervoor brengen we €25,- in rekening.

Mochten de regels van het kabinet veranderen waardoor we groepen moeten afzeggen, dan gaan we samen met jullie op zoek naar een nieuwe datum voor jullie bezoek. Uiteraard zullen hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht worden. We geven dus geen geld terug.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

0
0
color
https://www.urbanaxethrowing.nl/wp-content/themes/quercus/
https://www.urbanaxethrowing.nl/
#002563
style1
paged
Loading posts...
/home/urbana1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off
off