fbpx

Corona

Urban Axe Throwing is gesloten van 15 december 2020 t/m 9 juni 2021

Bij Urban Axe Throwing vinden we het belangrijk om transparant te zijn over de maatregelen die we nemen om onze bezoekers en ons personeel te beschermen tegen het COVID-19 virus zodat jij als potentiële bezoeker een weloverwogen keuze kunt maken of je op dit moment bij ons wilt komen bijlwerpen.

In goed overleg met de veiligheidsregio is bepaald dat het veilig is om met een volledig team van maximaal 6 personen per baan deel te nemen. Op dit moment houden we 2 van onze 4 bannen gesloten zodat het goed mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden tot het andere team. We vertrouwen hierbij ook op het gezond verstand en inschattingsvermogen van onze bezoekers.

In totaal is het op dit moment dus mogelijk om met 12 personen tegelijk deel te nemen, verdeeld over twee banen. Komen jullie uit hetzelfde huishouden of dezelfde sociale cirkel en willen jullie met meer dan 12 personen langs komen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het dragen van een mondkapje is bij ons niet verplicht. Hou er wel rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren tot je medespelers, dus als niet alle teamleden uit hetzelfde huishouden of dezelfde sociale cirkel komen adviseren we wel om in ieder geval te zorgen dat je een mondkapje bij je hebt.

Bij binnenkomst vragen we onze bezoekers om de handen te desinfecteren.

Mochten jullie samen met een ander team in onze ontvangstruimte terecht komen, houdt dan alsjeblieft 1,5 meter afstand.

Ook ons personeel houdt voldoende afstand tot onze bezoekers en als een personeelslid toch onverhoopt ziek wordt, blijft deze thuis. We vragen onze bezoekers ook om zoveel mogelijk afstand te houden en thuis te blijven bij ziekte.

Uiteraard letten we nog meer dan normaal op de hygiëne. De bijlen worden tussen de groepen door ontsmet.

Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Inmiddels zijn we gelukkig weer open, maar we gaan vermoedelijk nog maanden nodig hebben om er weer bovenop te komen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen uit angst voor een tweede golf. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We realiseren ons dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een boeking te verplaatsen mocht dit nodig zijn. Dit kan tot 48 uur van tevoren. Hiervoor brengen we €25,- in rekening.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

0
0
color
https://www.urbanaxethrowing.nl/wp-content/themes/quercus/
https://www.urbanaxethrowing.nl/
#002563
style1
paged
Loading posts...
/home/urbana1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off
off