fbpx

Corona

Urban Axe Throwing is weer open!

Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen meer voor activiteiten zoals Urban Axe Throwing.

Er is geen beperking meer vanuit het kabinet met betrekking tot het aantal mensen waarmee je een activiteit als Urban Axe Throwing mag bezoeken. Dat betekent dat je weer gewoon welkom bent met een team van maximaal 6 spelers per baan.

In Delft hebben we 4 banen, dus in totaal kun je met een gezelschap van 24 personen bij ons terecht.

Nee, voor een bezoek aan Urban Axe Throwing hoef je géén toegangstest te doen. Je hoeft ook niet te bewijzen dat je gevaccineerd bent.

Nee, het dragen van een mondkapje is niet verplicht bij Urban Axe Throwing.

Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Inmiddels zijn we gelukkig weer open, maar we gaan vermoedelijk nog maanden nodig hebben om er weer bovenop te komen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen uit angst voor een tweede golf. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We realiseren ons dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een boeking te verplaatsen mocht dit nodig zijn. Dit kan tot 48 uur van tevoren. Hiervoor brengen we €25,- in rekening.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

0
0
color
https://www.urbanaxethrowing.nl/wp-content/themes/quercus/
https://www.urbanaxethrowing.nl/
#002563
style1
paged
Loading posts...
/home/urbana1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off
off