fbpx

Hultafors

Hultafors

Premium bijlen voor de liefhebber

Al 300 jaar is Hultafors hét merk voor kwaliteitsbijlen die nog altijd met de hand gesmeed worden in Zweden. De Premium bijlen zijn daarom vernoemd naar beroemde smeden en gebieden rond de originele smidse in Hults Bruk.

Hultafors

De ijzersterke partner van Urban Axe Throwing

Bij het bijlwerpen krijgen de hakbijlen het een stuk zwaarder te verduren dan bij normaal gebruik. Daarom zijn we bij Urban Axe Throwing op zoek gegaan naar een partner die kwaliteitsbijlen kan leveren die bestand zijn tegen intensief gebruik. Deze partner vonden we in Hultafors.

Hultafors levert al meer dan 300 jaar Premium gereedschap dat met de hand wordt gesmeed in Zweden. Gebruikservaring en de geschiedenis van het vakmanschap staan hoog in het vaandel bij de productie van de bijlen. Bovendien vinden wij de bijlen ook erg mooi. Reden genoeg dus om de handen ineen te slaan met onze partner en te gaan voor een samenwerking die net zo duurzaam is als de bijlen zelf.

Een leven lang garantie

Al sinds 1697 worden de bijlen op traditionele wijze vervaardigd. Het resultaat van deze jarenlange ervaring is een betrouwbaar product met een extreem lange levensduur. Bijlen van Hultafors gaan daarom generaties lang mee. Om dat te bewijzen geven de Zweden levenslange garantie op de bijlkop van alle Premium bijlen. Dat is nog eens vertrouwen hebben in je product.

Wij van Urban Axe Throwing zijn heel trots dat we samen met Hultafors het bijlgooien naar een hoger plan kunnen brengen met deze onverwoestbare en prachtige bijlen.